Dịch vụ sửa chữa điều hòa giá rẻ tại hà nội

Modele shtepi prej druri - Sửa điều hòa,Sửa chữa điều hòa giá rẻ tại Hà Nội

Modele shtepi prej druri

0 comments, 20/02/2019, by , in

Modèle qeramike i ngjyrosur i dy kullave të Bashkuara nga një urë e mbuluar e Mesit të periudhës së DIN. Lindore Han; Kulla majtas, një Saraj i fortifikuar, ka një oborr me Portik, ndërsa hyrja e kullës së djathtë, një Kullë vrojtuese, Hyet nga një påle shkallë. MODELE qeramike të një Kulle vrojtuese me balestrierë (majtas), dy Kulla rezidenciale (në Qendër dhe djathtas), një me një oborr në Kat të parë dhe Figurina njerëzore në ballkonin e KATIT të sipërma, bashkë me ndërtesa të Tjera. Ka referenca letrare të periudhës për Kulla të Larta që gjendeshin në kryeqytete; ATO shërbenin si Kulla vrojtimi, observatorë astronomikë dhe ndërtesa fetare që synonin të tërhiqnin FAVORIN e të pavdekshmëve Xian (të Lidhur me Taoizmin). [36] Eunukët e oborrit, Zhao Zhong dhe Zhang rang e shkurajuan perandorin e përmbajtur Ling (168 – 189 të s.e.) nga ngjitja në dyshemetë e sipërme të kullave të Larta (Duke pohuar se Kjo shkaktonte Fat të Keq), në mënyrë që të fshihnin nga ai banesat e stërmëdha të pallateve që eunukët ndërtuan për veten e pneu në Luoyang. [37] NUK dihet me saktësi nëse Modelet prej qeramike në miniaturë të kullave rezidenciale dhe kullave vrojtuese të gjetura në varret e dinastisë Han janě paraqitje besnike të këtyre kullave prej druri, sidoqoftë ATO tregojë të dhëna jetësore Rreth Lycèe së humbur prej druri. [38] Janë Vetëm një grusht modelesh qeramike kullash shumë-katëshe nga periudha para Han-e dhe periudha e DIN. Perëndimore Han; pjesa më e Madhe e qindra kullave të gjetura Deri Tani Ishin ndërtuar gjatë periudhës së D. Lindore Han. [38] Modelet e kullave Mund të bíeshin si një pjesë e vetme në furrë ose të Bashkuara nga DISA pjesë qeramike për të formuar të gjithën. [39] Asnjë Kullë NUK është kopje e një tjetre, megjithëse ndajnë karakteristika të përbashkëta. [39] ATO shpesh Kishin një oborr të rrethuar me mur në Taban, një ballkon me shtylla parmaku dhe dritare për çdo Kat, ÇATI tjegullash që kurorëzonin dhe mbulonin trarët dhe mahitë e çatisë, Figurina njerëzore që shfaqeshin nga dritaret ose qëndronin në ballkone, trokitëse dyre dhe kafshë shtëpiake si qentë në oborrin e poshtëm. [40] [41] ndoshta dëshmia më e drejtpërdrejtë që sugjeron se Modelet e kullave prej qeramike në miniaturë janě përfaqësuese besnike e kullave Reale prej druri të periudhës Han janě Modelet e tjegullave.

[42] Modelet artistike të gjetura në tjegullat rrethore që mbulojnë Fundin e strehëve në Modelet në miniaturë përputhen saktësisht me Modelet e gjetura në tjegullat Reale të çatisë së periudhës Han të zbuluara në site si pallatet mbretërore në Chang`an dhe Luoyang madje Edhe tjegullat Origjinale të Tempullit të Kalit të bardhë. [42] Përkrahë kullave, MODELE të Tjera qeramike nga periudha Han tregojnë një larmi me tipe ndërtesash.